Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Δ. Τύπου της Δημ. Κίνησης 'ΡΟΔΟΚΟΚΚΙΝΟ' για τα αποτελέσματα των Αυτοδ. Εκλογών

Ο πρώτος στόχος που είχε θέσει η δημοτική κίνηση ΡΟΔΟ ΚΟΚΚΙΝΟ για τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου έχει επιτευχθεί. Με τη συμμετοχή μας ενάντια στις ανυπέρβλητες πολλές φορές δυσκολίες, συσπειρώσαμε έναν σημαντικό αριθμό πολιτών οι οποίο ήταν μαζί μας σε όλη την προεκλογική περίοδο αντιμετωπίζοντας την πόλωση αλλά και τα εκβιαστικά διλήμματα που τέθηκαν από τις δύο μεγαλύτερες παρατάξεις. Τους ευχαριστούμε θερμά γιαυτό. Θα συνεχίσουμε όλοι μαζί.

Στο πρώτο δημοτικό συμβούλιο του ενιαίου πλέον δήμο της Ρόδου συμμετέχει και ο επικεφαλής της δημοτική κίνησης ΡΟΔΟ ΚΟΚΚΙΝΟ, Δ. Γάκης, εκπροσωπώντας το σύνολο των μελών και των φίλων της κίνησής μας αλλά και όλων των πολιτών της Ρόδου που θα αγωνιστούν μαζί μας για τη Ρόδο της προόδου, της ανάπτυξης της ποιότητας των υπηρεσιών στην καθημερινότητα. Η υπεράσπιση του δημόσιου χώρου ήταν και θα είναι το πρώτο και κύριο μέλημά μας.

Όλα αυτά, για τα οποία αγωνιστήκαμε χρόνια τώρα και όλα όσα θέσαμε στη διάρκεια των εκλογών, εξακολουθούμε να τα υποστηρίζουμε στο ακέραιο.

Μπορεί ο δρόμος να είναι μακρύς και δύσκολος, αλλά πάντα ξεκινάει με ένα βήμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου