Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ρόδος 28 Δεκεμβρίου 2010

Με αφορμή την επίσκεψη του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης κ. Θ. Πάγκαλου στην περιοχή μας ο επικεφαλής της δημοτικής κίνησης ΡΟΔΟ ΚΟΚΚΙΝΟ, Δημήτρης Γάκης έκανε την παρακάτω δήλωση:



Εύκολα εξηγείται η επίσκεψη του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης στην Ρόδο.

Ο κ. Πάγκαλος φόρεσε το μανδύα του «αποφασιστικού και αδίστακτου τροϊκανού» και ήρθε να επιβάλει το μνημόνιο της υποτέλειας υποθηκεύοντας την τοπική - εθνική μας κυριαρχία. Ήρθε να εκτιμήσει την περιουσία του Δωδεκανησιακού λαού την οποία η κυβέρνησή του έχει βάλει στο μάτι και γιαυτό αποφάσισε να ξεπουλήσει με fast track διαδικασίες. Διαπίστωσε ότι υπάρχουν και άλλα να φάνε. Με την επίσκεψή του επιβεβαίωσε ότι μόνοι τους τα τρώνε.

Από κοντά βεβαίως συνοδοί και οι «πρόθυμοι υποτακτικοί τοπικοί παράγοντες».

Ο κ. Αντιπρόεδρος με την επίσκεψη αυτή ικανοποίησε την επιθυμία του, όπως είπε, να δει το Πρασονήσι. Προφανώς για τελευταία φορά αφού η κυβέρνησή του έχει σκοπό να το πουλήσει.

Για να μη περάσουν τα οργανωμένα σχέδια ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας, απαιτείται ΠΑΝΡΟΔΙΑΚΗ κινητοποίηση. Επικεφαλής σ΄ αυτή την μάχη πρέπει να τεθεί ο Δήμαρχος Ρόδου και το νέο Δημοτικό Συμβούλιο, στο οποίο το ΡΟΔΟ ΚΟΚΚΙΝΟ θα φέρει άμεσα το θέμα για συζήτηση και λήψη απόφασης. Είναι όμως και υπόθεση των πολιτών καθενός χωριστά αλλά και όλων μαζί. Είναι υπόθεση των πολιτικών οργανώσεων,των επιστημονικών, κοινωνικών και παραγωγικών τάξεων. Είναι υπόθεση όλων μας.

Αυτή η καταστροφή δεν θα είναι αναστρέψιμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου